wie zijn we?

experts

Elk project is een nieuwe uitdaging waar we onze grenzen kunnen verleggen. De voldoening om een project tot in de puntjes af te werken, daar doen we het voor. We gebruiken de meest kwalitatieve plaatsingsmaterialen waardoor we een lange levensduur van de betegeling verzekeren. We helpen je graag bij het kiezen van muur- en/of vloertegels. 

Tegelwerken Bart Van der Meeren heeft intussen een jarenlange ervaring met het plaatsen van zowel natuursteen, keramische als cementtegels of mozaïek. Daarnaast plaatsen we ook keukenwerkbladen, trappen en tabletten in de gewenste materialen. Opritten en terrassen vragen een technische kennis, ook daar kunnen we u bijstaan.

Verder ligt onze specialisatie in het plaatsen van XXL tegels, keramische platen (tot 160-320cm), ideaal voor naadloze douches.

Netheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke peilers waar we veel waarde aan hechten. Onder meer het afdekken van trappen, parket, … bij het renoveren van een badkamer in een bewoond huis maakt het voor iedereen een stuk aangenamer.

Kortom, we staan voor duurzaamheid, perfectie en nauwkeurigheid. Bekijk zeker onze projecten. Twijfel niet om ons te contacteren. U kan ook altijd een gratis offerte verkrijgen.

Onze tegelzetters zijn actief in regio’s : Kruisem, Waregem, Gent, Kruishoutem, Oudenaarde, Tielt, Gavere, Anzegem, …

Close Menu